Lukijalle

Tervetuloa,

Sieluni sopukoissa käy kuhina. Siellä liikkuu paljon ajatuksia, unelmia, tunteita ja kokemuksia. Runous on minulle keino tuoda niitä pintaan – jakaa muiden kanssa. Ehkä löydät täältä jotain, mihin samaistua? Hetken, johon pysähtyä? Tai kenties löydät jotain aivan muuta. Jaa toki ajatuksesi.

Kaikki kommentit ovat aina tervetulleita, myös kehitysehdotukset. Blogin syvällisestä nimestä huolimatta suhtaudun runoihini lempeästi. Ne voisivat olla toisinkin, paremmin tai kauniimmin. Mutta pöytälaatikossa ne menevät hukkaan. Siispä tervetuloa mutustelemaan sanoja, viipymään hetkeksi ruudulla.

T: Susanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s