Kokemusperäistä ravintoa, kiitos!

Olen jäänyt koukkuun kokemusperäiseen ravintoon. Se parantaa näkökykyä ja pitää parhaiten yllä lämpöä. Lisäksi sillä on kasvua edistäviä vaikutuksia. Kokemusperäistä ravintoa ei löydy kaupan hyllyltä, paitsi jos ostaa aihetta käsittelevän kirjan. Kokemusperäisen ravinnon hankkiminen vaatii usein aikaa ja raaka-aineita. Seikkailunhalu ei ole pahitteeksi, sillä toisinaan ainesten perässä saa kulkea pitkiäkin matkoja –  vuodenajasta ja verityypistä riippuen. Kokemusperäisen ravinnon nauttimiseen pätee samat suositukset kuin tavanomaiseen ravintoon: Kannattaa syödä hitaasti ja pureskella kunnolla, niin ei tule ahmittua liikaa kerralla. Tasainen ravinnon saanti pitää kylläisenä ja monipuolisuus on valttia. Valitettavasti myös kokemusperäisellä ravinnolla on taipumus kerääntyä kehoon ja muokata kantajaansa. Kuona-aineet saa helpoiten pois liikkumalla, tarvittaessa lyhyellä paastolla. Jotta olo ei kävisi liian raskaaksi, mikä tapahtuu usein salakavalasti, pyrin hyödyntämään ravinnon parhaani mukaan rakennusaineena ja jakamaan omastani muille. Loppujen lopuksi rikkainkaan ravinto ei maistu yhtä hyvältä, jos siitä joutuu nauttimaan yksin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s