Oma ekosysteemi

Kun minä tulen lähemmäksi aurinkoa ja sinä tulet lähemmäksi varjoa, me tulemme lähemmäksi toisiamme. Me kumpikin sadamme ja paistamme, ravitsemme ja ylläpidämme, itseämme ja toisiamme. En minä koskaan pelkkä yö ollutkaan enkä etsinyt päivää rinnalleni. Halusin jonkun, jonka kanssa jakaa molemmat. Jonkun, jonka kanssa tuntea, miten pimeys vaihtuu sumuksi, sumu sekoittuu sadepisaroiksi, miten auringonsäteet lopulta pyyhkäisevät maiseman kirkkaaksi, helle polttaa maaperän kuivaksi, myrsky tulee väliin, vihdoin, tekee sen mitä on tehtävä, jättää ilman raikkaaksi. Ja mitä useampi verso kasvaa puuksi, vesi vaihtuu jääksi, sitä voimakkaammin tunnen tämän syklin, jatkuvan muutoksen, hengityksemme rytmin. Kaikki muuttuu nytkin. Mutta säällä tai vuodenajalla on yhä vähemmän merkitystä, sillä oma ekosysteemimme toimii. Vaikka kasvukausi on ohitse, voin silti itää. Mistä on iloa molemmille, sen haluamme pitää.

2 kommenttia artikkelissa “Oma ekosysteemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s