Ei pysäkillä niin väliä

Metrossa kannattaa pysyä hereillä. Ei pysäkillä niin väliä,
vaan kaikki se muu – magneettiset ruudut, kiinnittyneet ilmeet, kielet, joista ymmärrän vain liikkuvat suut, avautuvat ovet, vaihtuvat kasvot, siirtyvät katseet, lapsen nauru, syttyvät hymyt, väistyvät laukut, ihminen antaa tilaa toiselle, koira antaa tilaa ihmiselle, ihmisten välille, risteävät tilat, pakenevat maisemat, hetkessä, tulevat sisään, tunteet, poistuvat, meren pintaan hukkuvat, ajatukset, tyhjä taivas, pilvetön mieli,  parfyymi, liian hyvältä tuoksuva parfyymi, ja musiikki, kaiken kehystävä, tässä, kaunista, nyt, on jäätävä. Mutta metrossa kannattaa pysyä hereillä. Ei pysäkillä niin väliä, vaan kaikki se muu – elämä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s