Hänen silmänsä olivat minun peili

parasta hänessä oli se, miten hänen silmistään näkyi kaikki. kaikki se, mihin halusit hukkua ja kuinka kovasti. mitä halusit antaa, muttet uskaltanut sanoa. miten paljon sisälläsi oli sellaista, jota et halunnut avata. oli liian aikaista. sellaiset silmät, että koskettamiseen, siihen ei tarvittu enää käsiä. niitä oli vaikea väistellä. pahinta hänessä oli se miten lujasti hänen silmänsä tarrautuivat, silloinkin, kun molemmat jo tiesivät, että oli aika päästää irti. hänen silmänsä olivat minun peili.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s