Rajaton mahdollisuus

niin me opimme. maailmojemme törmätessä toisiinsa. palasten levitessä eteemme kuin vieras avaruus, jonka olemassaolosta meillä ei äsken ollut tietoakaan. olet kaaoksen keskellä. vasen puolesi kahmii talteen, mitä tahansa tuttua, kunhan saisi takaisin sen planeetan, saman vanhan kiertoradan. oikea puolesi pysähtyy. kaikki paino on poissa.  mihinkään ei ole kiire. on kuin ei olisi missään ja samaan aikaan joka puolella. tyhjiötä täyttää massa ja tähtienvälinen avaruus. rikkimennyt tila on rajaton mahdollisuus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s