Niin se vain tapahtui

Kutsutaan sitä tapahtumiseksi. Sillä tapahtumisena se tapahtui. Se mikä oli tapahtuakseen. Minä tapahduin.  Sinä tapahduit. Niin se vain tapahtui. Me tapahduimme. Asiat ympärillämme tapahtuivat. Niin kuin tekin joskus tapahduitte. Siitähän tässä kaikessa oli kyse, tapahtumisesta tapahtumisessa. Siitä, että kaikki vain tapahtuisi ja tapahtukoon. Että tapahtumista seuraisi toinen tapahtuminen. Eikä tapahtumatta jäisi sellainen, minkä tapahtua piti. Siis olkoon tämä kaikki tapahtumisen. Vieköön tämä kaikki tapahtumiseen. Tapahtumisella, tapahtumiselta, tapahtumiselle. Iänkaikkisesti, aamen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s