Rakkaaksi tuleminen

Rikki meneminen edeltää rakkaaksi tulemista. Rakkaaksi tuleminen johtaa tajunnan menettämiseen. Menetyksen aikana tajunta laajentuu. Laajentuminen leviää rakkaiksi tulleissa ja tulleista toisiin ja kolmansiin. Ulottuvuudet lisääntyvät. Syntymistä tapahtuu kuten kuolemistakin. Molempiin liittyy suurta kipua ja nautintoa. Niiden ansiosta sydän kasvaa, aivot tekevät tilaa käsitelläkseen sitä, mitä eivät käsitä. Oleminen ottaa olemattoman muuttaen sen äärettömäksi. Ikuisuudessa ilma käy vähiin ja kyky ilmaista katoaa kuten sinäkin molekyyleiksi. Armosta saat leijua armossa. Kun viimein laskeudut, olet hetken hukassa. Hetki on hukassa. Aika tuntuu. Tuntuu ajanhukalta. Kunnes saat taas hukkua uudelleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s