Miten rakastaa vielä vähän enemmän

Tuntea ainoa kehonsa kuin maailma kasvavat kipunsa, selviytymislahja vai uudestisynnyinmekanismi? Opit liikkumaan hitaammin, painamaan jalkapohjat tiukasti maata vasten, kuin jokaisen raajasi liikahduksen löydät taas liikkuvat rajasi. Pikku hiljaa, olemalla ihan hiljaa, opit koukistamaan polvesi oikeassa kohtaa, tiedät minne ojentaa kätesi ja milloin, osaat käpertyä sikiöasentoon, painaa leukasi vasten rintaa. Et muistanut sen olevan taito, jonka jokainen saamme jo kohdussa. Vain soturittareksi harjoitellaan,
kurottamalla kohti taivasta, avaamalla sulkeutunut sisin joka kerta uudestaan, kuin ovi kuin keuhkot. Sillä maailma ja keho, molemmat tekevät nöyriksi, pitävät kiinni jaloista ja ottavat kädestä, näyttävät miten rakastaa vielä vähän enemmän, kun sydämesi on valmis, kun kudoksesi on valmis. Muista että aina voit pysähtyä hengittämään, räpäyttää silmiäsi, ottaa tukea, olkapäästä, seinästä, korkkitiilestä, puunrungosta, mistä tahansa, mikä on valmis kannattelemaan, silloin kun olet notkahtamassa
–itsesi ulottumattomiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s