Samassa hetkessä kaikki

Samassa hetkessä kaikki. Koivunsilmujen varovainen kurkistelu. Hento lumipeite aamuisella nurmikentällä. Meikkivoiteen läpi tunkeutuva valo. Sinun kauniit ripsesi huolesta väsyneinä. Jossain kaukana sisämerellä punaiseksi luokiteltu myrsky. Tyttö joka yrittää kiivetä pelastusveneeseen. Jalkojen alla käyvä meri. Sinun kätesi hänen kädessään. Maisema, joka yksi toisensa jälkeen katoaa kirkkaaseen usvaan. Katse, joka palaa takaisin asfalttiin. Puristus. Räpäytys. Samassa hetkessä kaikki. Ja minä en ole missään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s