Ikuisuuden äärellä ristiriitaista

Olla moderni itsenäinen nainen on joskus sellaista. Ikuisuuden äärellä ristiriitaista. Kun oikeasti haluan vain ja ainoastaan rakastaa, mutten koskaan ikinä näyttää epätoivoiselta. Se tarkoittaa, että sinun tulee polvistua. Ja tehdä se ajoissa. Antaa minun tuntea, että olen ainut tähti Universumissa. Katsoa käsi kädessä, kuinka avaruus laajenee sisällä. Ja kyllä, sinä saat pelätä, mutta minä olen ainut, joka voi juosta karkuun. Ja jos niin käy, odota. Kerro, miten paljon kaipaat minua. Ota se riski meidän molempien puolesta. Sillä jos sinä näytät tarpeeksi paljaalta, lupaan palata takaisin murusina. Ja vaikka tämä on tyhmää, koita ymmärtää. Voin antaa kaikkeni vasta sitten, kun tiedän, että sinä teet samoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s