Koska sydän ei käänny

kaveltavapois_okra
Joskus meillä ei ole muita vaihtoehtoja kuin kääntää selkämme, kulkea toiseen suuntaan. Tehdä se sydämemme puolesta. Koska sydän ei käänny. Se kantaa mukanaan satojen ja tuhansien kilometrien päähän, kurottaa maailman ääristä, seisoo takki auki, vaikka tietää rakkauden niin juoksevan karkuun. Se kuivuu ja paleltuu silkasta uskollisuudesta, puhtaasta hyväntahtoisuudesta. Siksi meidän on tehtävä se. Sitä varten meillä on jalat ja selkä. Joiltakin kuiluilta on käveltävä pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s