Lukijalle

Tervetuloa,

Sieluni sopukoissa käy kuhina. Siellä liikkuu paljon ajatuksia, unelmia, tunteita ja kokemuksia. Runous on minulle keino tuoda niitä pintaan – jakaa muiden kanssa. Ehkä löydät täältä jotain, mihin samaistua? Hetken, johon pysähtyä? Tai kenties jotain aivan muuta. Jaa toki ajatuksesi.

Kaikki kommentit ovat aina tervetulleita, myös kehitysehdotukset. Blogin syvällisestä nimestä huolimatta suhtaudun runoihini lempeästi. Ne voisivat olla toisinkin, paremmin tai kauniimmin. Mutta pöytälaatikossa ne menevät hukkaan. Siispä tervetuloa mutustelemaan sanoja, viipymään hetkeksi ruudulla.

T: Susanna

Mainokset

10 kommenttia artikkelissa “Lukijalle

  1. Heippa. Päädyin Sielunsopukoihin Facen kautta yllättäen ja työperäisesti. Nämä ovat sielua rauhoittavia välipaloja. Ja välipalathan ovat ravitsemusopillisesti oikein tärkeitä jaksamisen ylläpidon kannalta.

    • Hei Juha! Aivan mainiosti sanoiksi puettu, kiitos :-). Olen itsekin viimeisen päälle välipalaihminen! Hienoa, että eksyit noin työperäisesti. Löysin samalla blogipaikkasi. Käyn nauttimassa kaunohkokirjallisuuden antimista!

  2. Hei!
    Kauniita runoja. Osuvia moneen tilanteeseen. Saako runojasi lainata? Luonnollisesti kirjoittajan ja lähteen mainiten?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s