UUTTA! Sielun sopukoita -päiväkirjat

Ensimmäinen Sielun sopukoita -päiväkirja julkaistiin vuonna 2019 (Hidasta elämää).  Nyt rakastetusta runopäiväkirjasta on tehty kokonaan uudistettu versio, jossa on uudet tekstit ja kuvitus. Tämä on sinulle, joka rakastit ensimmäistä päiväkirjaa. Tulet rakastamaan myös tätä!

sielunsopukoita2_kansi

Kaunis, kuvitettu Sielun sopukoita -päiväkirja houkuttelee sinut itsesi äärelle. Kirja sisältää 24 Susanna Jussilan runoa kauniina värikuvina. Käytä muisti- tai päiväkirjana. Anna voimauttavien runojen johdatella huomio itseesi, tallenna sydämesi saloja tai kirjoita muistiin sielusi sopukoita ❤️

Ihana lahjaidea opiskelijalle, valmistuneelle, runojen ystävälle tai hänelle, joka kantaa aina muistikirjaa mukanaan. Toimii hyvin myös vieraskirjana, kaverikirjana, lempirunojen tai voimalauseiden keräilykirjana.

sielunsopukoita2_etulehti

Kovakantinen, uniikki päiväkirja on tehty laadukkaasta paperista. Sisältää vihreän merkkinauhan. Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström.

Voit ostaa Sielun sopukoita 2 -päiväkirjan Hidasta elämää -puodista.

sielunsopukoita2_aukeama2

Huom. Ensimmäinen Sielun sopukoita -päiväkirja on tällä hetkellä verkkokaupasta loppuunmyyty. Mikäli haluat ostaa sen omaksesi, laita viestiä osoitteeseen: susanna@susannajussila.fi

ss_fiilis2